Komplexní úklid domácností, kanceláří a rodinných penzionů
Úvod Jak to funguje Naše služby
Dárkové poukazy Platební podmínky Kontakt
Ochrana osobních údajů - GDPR

Prohlášení o zpracování osobních údajů ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) a zpracování osobních údajů dle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a poučení subjektů údajů (dále jen "GDPR").

  • Udělujete souhlas provozovateli internetových stránek www.trpytiva-domacnost.cz, IČ:03530965, aby zpracovával tyto osobní údaje (dále jen OÚ):
    • název společnosti
    • jméno a příjmení
    • adresa
    • telefoní číslo
    • e-mailová adresa
  • OÚ budou provozovatelem zpracovávány po dobu 10 let.
  • S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo dopisu na kontaktní údaje provozovatele služeb www.trpytiva-domacnost.cz.
  • Vezměte, prosím, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:
    • Vzít souhlas kdykoliv zpět.
    • Požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme.
    • Požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů.
    • Vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit.
    • Požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů.
    • V případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Napište nám
Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.
Kontaktní údaje:
TŘPYTIVÁ DOMÁCNOST
Petra Matoušková
Na Trávníku 237/14
321 00 Plzeň – Litice

mobil:+420 736 788 185
www:www.trpytiva-domacnost.cz
e-mail:info@trpytiva-domacnost.cz
IČO:03530965
Jsme pojištěni.
www.trpytiva-domacnost.cz | 2018
Designed: Aleš Vonka, alesvonka@gmail.com
Powered: